• 06-51563294
 
Webshop

Melanges bestellen

Met Melanges geven koks hun handtekening aan het eten en krijgen gerechten de specifieke smaak - het geheim van de kok. Met een handige bestelfunctie en een snelle bezorging zorgen wij ervoor dat u snel weer in de keuken kunt staan. We helpen u natuurlijk graag met eventuele vragen, het samenstellen van producten en het afleveren van uw inkopen tot de keuken. Zo kunt u focssen op uw passie en tillen wij samen uw eten naar een hoger niveau!

 • Culitel 2 KG € 22,00 excl. BTW
  Culitel

  Culitel versterkt de natuurlijke smaak van uw ingrediënten en laat zo de smaak intenser beleven.

   

 • Melange Bourguignonne 1,5 KG € 22,00 excl. BTW
  Melange Bourguignonne

  Een mengsel van tuinkruiden & specerijen voor een perfecte Bourgondische smaak.

 • Escarienne Mix 2 KG € 22,00 excl. BTW
  Escarienne Mix

  Een zeer verfijnde en aromatische kruidenmelange voor de juiste smaakbalans.

Bestellen bij Puur Veltman

Snel bezorgd voor uw gemak!

 • Als het door uw bestelde product op voorraad is en u rekent af met iDeal of Creditcard, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk in uw keuken terecht komt!

 • Wanneer uw bestelling verzonden wordt dan ontvangt u van ons een Track & Trace-code. Hiermee kunt u de zending volgen en heeft u een indicatie wanneer u de bezorger kunt verwachten.

 • Voor 17:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis!

 

Anderen over Puur Veltman

 • Restaurant Belle Fleur
  Restaurant Belle FleurGerrit & Marita

  De producten van Puur Veltman zijn perfect. Onze koks gebruikten de producten vaak in onze traditionele Franse keuken! Wij raden iedereen de producten van Puur Veltman aan! 

 • Restaurant Bistro Novice
  Restaurant Bistro NoviceGerwin Kuiper & Jeanet van Rijssen

  De Melanges van Veltman zijn mooie Melanges die prima als ondersteuning bieden voor verschillende sauzen, champignons en kruidenboter. Wij gebruiken de Escarienne mix en Melange Bourguignonne al jaren naar volle tevredenheid!

 • Lunchroom Bij Saartje
  Lunchroom Bij SaartjeSimone Verburg

  Ik ken de Escarienne kruidenmelange al mijn hele leven. Mijn vader Engel Verburg heeft ooit het koksvak geleerd van Nico Weijsenfeld, die later de firma Wijko is begonnen. Als klein kind at ik dus al vlees bereid met Escarienne.  Mijn broer René Verburg (van Jachtlust Steenbergen in Drenthe) maakte me er attent op dat Puur Veltman de melange verkoopt. De eerste hap was “thuiskomen”!

 • De Weerd Asperges
  De Weerd AspergesHenk & Florentina de Weerd

  Wij verwerken de Melanges in onze panklare asperge-roerbak pakketten tijdens het aspergeseizoen, die we onze klanten aanbieden. Zij zijn erg enthousiast over deze kruiden en het maakt een asperge roerbak maaltijd erg smakelijk!

  Jos van den Born

  De melanges van Puur Veltman zijn super! Ze zijn in vele gerechten te gebruiken, geven altijd een bijzondere smaak en maken het net even anders.

   

   

Marc Veltman hoort graag van je

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van (smaakvol) voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze mélanges? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!