• 06-51563294
 

Privacy

Want een website kan tegenwoordig niet meer zonder

De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) is een wet die vanaf 25 mei 2018 van toepassing is. Deze wet dient ter versterking van de privacyrechten van u als bezoeker. Hieronder vindt u ons privacystatement waarin wij u uitleggen welke informatie wij verzamelen, waarom we dit doen en wat uw rechten daarin zijn.

 

Privacy

Want een website kan tegenwoordig niet meer zonder

PowerAssist B.V. verwerkt persoonsgegevens in de rol van verwerkingsverantwoordelijke (zoals bedoeld in de AVG).

 

 

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens

  • Technische gegevens, zoals uw IP-adres, het apparaat waarmee u onze website bezoekt en de pagina's die u bekijkt (geanonimiseerd)
  • Basisinformatie en contactgegevens zoals naam, de organisatie waar u werkt, e-mailadres en telefoonnummer (op het contactformulier)

 

Waarom wij deze persoonsgegevens verwerken

  • Om u van dienst te kunnen zijn bij het indienen van een contactaanvraag, offerteaanvraag, een aanmelding/inschrijving of een andere aanvraag/actie
  • Voor analyse en verbetering van onze website

 

Gegevensverwerking en deling

  • Deze persoonsgegevens worden verwerkt voor de uitvoering van commerciële doeleinden binnen de eigen organisatie, een overeenkomst, vanwege een wettelijke verplichting, met uw toestemming en/of vanwege een gerechtvaardigd belang.
  • Een deel van deze gegevens delen wij met de volgende derde partijen:

Google - volledig geanonimiseerde gegevens voor meten bezoekgedrag en websitestatistieken

Bewaartermijn

Uw gegevens worden - wanneer deze niet meer worden gebruikt en er geen belang meer bestaat in het bewaren van deze gegevens - in de website voor max. 24 maanden opgeslagen

Beveiliging

Alle persoonsgegevens die door deze website worden verwerkt en opgeslagen zijn zorgvuldig beveiligd met passende technische en organisatorische maatregelen. Voor (geanonimiseerde) gegevens die door Google Analytics verwerkt worden hebben wij een bewerkersovereenkomst afgesloten en deze worden exclusief via een versleutelde verbinding (SSL) met Google gedeeld.

U kunt bij vragen hierover contact opnemen met ons.

Uw rechten

U heeft te allen tijde het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken in te zien, door ons te laten wijzigen of zelfs te laten verwijderen wanneer de gegevens niet langer juist zijn of verwerking hiervan niet langer is gerechtvaardigd; dit ter onzer beoordeling. Daarnaast heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Anderen over Puur Veltman

  • Restaurant Belle Fleur
    Restaurant Belle FleurGerrit & Marita

    De producten van Puur Veltman zijn perfect. Onze koks gebruikten de producten vaak in onze traditionele Franse keuken! Wij raden iedereen de producten van Puur Veltman aan! 

  • Restaurant Bistro Novice
    Restaurant Bistro NoviceGerwin Kuiper & Jeanet van Rijssen

    De Melanges van Veltman zijn mooie Melanges die prima als ondersteuning bieden voor verschillende sauzen, champignons en kruidenboter. Wij gebruiken de Escarienne mix en Melange Bourguignonne al jaren naar volle tevredenheid!

  • Lunchroom Bij Saartje
    Lunchroom Bij SaartjeSimone Verburg

    Ik ken de Escarienne kruidenmelange al mijn hele leven. Mijn vader Engel Verburg heeft ooit het koksvak geleerd van Nico Weijsenfeld, die later de firma Wijko is begonnen. Als klein kind at ik dus al vlees bereid met Escarienne.  Mijn broer René Verburg (van Jachtlust Steenbergen in Drenthe) maakte me er attent op dat Puur Veltman de melange verkoopt. De eerste hap was “thuiskomen”!

  • De Weerd Asperges
    De Weerd AspergesHenk & Florentina de Weerd

    Wij verwerken de Melanges in onze panklare asperge-roerbak pakketten tijdens het aspergeseizoen, die we onze klanten aanbieden. Zij zijn erg enthousiast over deze kruiden en het maakt een asperge roerbak maaltijd erg smakelijk!

    Jos van den Born

    De melanges van Puur Veltman zijn super! Ze zijn in vele gerechten te gebruiken, geven altijd een bijzondere smaak en maken het net even anders.

     

     

Marc Veltman hoort graag van je

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van (smaakvol) voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze mélanges? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!