• 06-51563294
 
Onze missie

Waarom Puur Veltman?

Kom in contact

Puur Veltman heeft veel verschillende soorten recepten en mélanges, probeer ze nu uit. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.

 

Onze missie

Iedereen heeft recht op een eerlijke en echte voeding, voeding die ons voedt en er voor zorgt dat wij de juiste bouwstenen en lichaamstoffen binnen krijgen. De mélanges die wij hebben gemaakt zorgen ook voor voeding die zo min mogelijk geprocessed wordt. 

 • De beste mélanges

  Op authentieke wijze gemengd en bestaan alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten net als vroeger in de keuken.

 • De mooiste elementen

  Veel koks willen graag koken met zuivere en eerlijke ingrediënten zo geldt dat ook voor kruiden en specerijen mélanges.
  Daarom zijn alle mélanges vrij van E-nummers zoals smaakversterkers (MSG) of gehydrolyseerde soja eiwit. (HVP)

 • De smaak is als geen ander

  Wij hebben een unieke en vernieuwende smaak, niet alleen omdat het 100% Het wordt ook wel wonderzout genoemd: je gebruikt veel minder zout en veel meer smaak

Gezonde voeding

Puur Veltman mélanges

Puur Veltman is 100% natuurlijk. De mélanges zijn ontworpen omdat wij vinden dat er tegenwoordig te veel smaakherries zijn. Eten moet lekker en gezond zijn daarom hebben wij 4 soorten mélanges ontworpen zonder smaaktherries en 100% natuurlijk, ze zijn op een natuurlijke en unike manier ontworpen. De mélanges die wij hebben zijn: Mel. Bourguignonne, Escarienne mixCulitel en Bullion pasta.  

 
Recepten

Puur Veltman recepten

De mélanges die wij hebben zijn bedoeld om te gebruiken met een recept, daarom hebben wij recepten voor u gemaakt om uit te proberen. De recepten zijn met wijn advies en bewaar advies gegeven. Elk recept is getest en ontworpen door Marc.

 
Marc Veltman hoort graag van je

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van (smaakvol) voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze mélanges? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!