• 06-51563294
 
De ‘geheimen’ van

Innovatiemanagement

Innovatiemakelaar

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen op het gebied van innovatiemanagement? Bekijk de pagina over mijn diensten als Innovatiemakelaar.

Heb je vragen? Neem direct geheel vrijblijvend contact met op!

 

Innovatiekracht

Heeft jouw organisatie meer innovatiekracht nodig? Wil je graag je producten innoveren, maar weet je niet goed hoe? Of heb je het wel eens eerder geprobeerd, maar leek het alsof de mogelijkheden hiervoor niet aanwezig waren? Als innovatiemakelaar geloof ik dat innovatie altijd mogelijk is, als je maar op de hoogte bent van de belangrijkste geheimen.

In de tijd dat ik werkzaam ben geweest bij Heinz heb ik deelgenomen aan een innovatieonderzoek van de EMFI. Hieronder heb ik de uitkomsten, de vijftien geïdentificeerde 'geheimen' van innovatiemanagement, voor jou samengevat.

Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen met innovatiemanagement?

De vijftien geïdentificeerde ‘geheimen’ van innovatiemanagement
 1. Meer is niet altijd beter.
 2. Practice what you preach!
 3. Mensen maken het verschil.
 4. Manage pscyhologische valkuilen.
 5. Bureaucratie is de grootste vijand van innovatie.
 6. Doorbreek denkbeeldige blokkades uit het verleden. 
 7. Innovatie is niet iets dat je er zomaar even ‘naast’ doet.
 8. Innovatie is geen kwestie van revolutie, maar van evolutie.
 9. Innovatie begint en eindigt bij de wensen van de consument.
 10. Ideeën liggen er voor het oprapen, je moet ze leren te vinden.
 11. Er bestaat geen kant-en-klaar recept voor innovatiemanagement.
 12. Innovatie gaat gepaard met risico’s en fouten. Vallen en opstaan dus.
 13. 'Meeste-stemmen-gelden-principe’ leidt niet tot succesvolle innovatie.
 14. Heldere missie en kernwaarden dragen bij aan een innovatief klimaat.
 15. Succesvolle innovatie is resultaat van multidisciplinaire samenwerking.

Bron: EMFI 2004

Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen met innovatiemanagement? Neem direct geheel vrijblijvend contact met op! Ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

 

Anderen over Puur Veltman

 • Dr. Oetker Belgium
  Dr. Oetker BelgiumGert-Jan, managing director

  ‘’Marc is een allround food professional. Hij weet bruggen te bouwen tussen de verschillende lagen en disciplines. Zijn creativiteit en enthousiasme zijn bijzonder aanstekelijk, hiermee creëert hij een innovatieve omgeving. Hij is een zeer communicatief en inspirerend gesprekspartner. Hij komt snel tot de kern en weet denkbeeldige barrières makkelijk te doorbreken. Hij zet echte resultaten neer!’’

 • Restaurant Belle Fleur
  Restaurant Belle FleurGerrit & Marita

  De producten van Puur Veltman zijn perfect. Onze koks gebruikten de producten vaak in onze traditionele Franse keuken! Wij raden iedereen de producten van Puur Veltman aan! 

 • Restaurant Bistro Novice
  Restaurant Bistro NoviceGerwin Kuiper & Jeanet van Rijssen

  De kruidenmixen van Veltman zijn mooie melanges die prima als ondersteuning bieden voor verschillende sauzen, champignons en kruidenboter. Wij gebruiken de Escarienne- en Bourguignonne mix al jaren naar volle tevredenheid!

 • Lunchroom Bij Saartje
  Lunchroom Bij SaartjeSimone Verburg

  Ik ken de Escarienne kruidenmix al mijn hele leven. Mijn vader Engel Verburg heeft ooit het koksvak geleerd van Nico Weijsenfeld, die later de firma Wijko is begonnen. Als klein kind at ik dus al vlees bereid met Escarienne.  Mijn broer René Verburg (van Jachtlust Steenbergen in Drenthe) maakte me er attent op dat Puur Veltman de melange verkoopt. De eerste hap was “thuiskomen”!

 • De Weerd Asperges
  De Weerd AspergesHenk & Florentina de Weerd

  Wij verwerken de melanges in onze panklare asperge-roerbak pakketten tijdens het aspergeseizoen, die we onze klanten aanbieden. Zij zijn erg enthousiast over deze kruidenmix en het maakt een asperge roerbak maaltijd erg smakelijk!

  'Gewone' consumentJos van den Born

  De melanges van Puur Veltman zijn super! Ze zijn in vele gerechten te gebruiken, geven altijd een bijzondere smaak en maken het net even anders.

   

   

Marc Veltman hoort graag van je

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van smaakvol voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze kruidenmixen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!