• 06-51563294
 
Blog

Meer weten?

Gezonde voeding

Puur Veltman staat voor het gebruik van zuivere, eerlijke ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.

Ben je benieuwd wat ik als Smaakexpert, Food Designer en Innovatiemakelaar voor jou kan betekenen om ook jouw producten gezonder en lekkerder te maken?

 

Mijn missie

Iedereen heeft recht op eerlijke en echte voeding. Voeding die ons voedt en ervoor zorgt dat wij de juiste bouwstenen en lichaamsstoffen binnen krijgen. De kruidenmixen die wij hebben gemaakt dragen bij aan voeding die minder bewerkte ingrediënten bevat.

 • De beste kruidenmixen

  Puur Veltman melanges zijn op authentieke wijze samengesteld en uit alleen 100% natuurlijke ingrediënten, net zoals vroeger in de keuken.

 • De mooiste elementen

  Veel koks willen graag koken met zuivere en eerlijke ingrediënten. Zo geldt dat ook voor kruiden en specerijen mélanges. Daarom zijn alle mélanges vrij van E-nummers zoals smaakversterkers (MSG) en gehydrolyseerde soja eiwitten. (HVP)

 • De smaak is als geen ander

  De melanges hebben een unieke en vernieuwende smaak voortkomend uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het wordt ook wel wonderzout of kokszout genoemd: je gebruikt veel minder zout en voegt veel meer smaak toe.

Gezonde voeding

Puur Veltman Kruidenmixen

Puur Veltman staat voor het gebruik van zuivere, eerlijke ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Mijn kruidenmixen zijn ontworpen omdat ik vind dat er in de producten van tegenwoordig te vaak sprake is van smaakherries. Dit vindt plaats op het moment dat er teveel gebruik is gemaakt van overbodige (en ongezonde) ingrediënten die de smaak verstoren.

Eten moet lekker zijn en gezond, daarom hebben wij 3 unieke soorten melanges ontworpen die smaakherries tegengaan. De volgende kruidenmixen worden aangeboden: Bourguignonne, Escarienne en Culitel.

 
Koken met mijn kruidenmixen

Mijn recepten

De kruidenmixen gaan uitstekend samen met een breed scala aan verschillende gerechten. Om je inspiratie te bieden heb ik daarom een aantal recepten samengesteld met daarin de verschillende melanges verwerkt om uit te proberen. Ook hoop ik je ermee te inspireren om een gerecht te koken dat je nog niet eerder hebt geprobeerd!

De recepten bevatten elk een bijpassend wijn- en bewaaradvies. Elk recept heb ik persoonlijk ontworpen en getest. Kijk eens tussen de recepten om te zien welke jou aanspreekt en probeer er eens één uit. Je zult versteld staan van de unieke smaaksensaties die de Puur Veltman mixen toevoegen!

 
Smaakexpert, Food Designer & Innovatiemakelaar

Mijn Diensten

Ik heb jarenlange ervaring als smaakexpert, food designer en innovatiemakelaar. Mijn reis door de wereld van voedselontwikkeling begon al in 1992. Hierdoor heb ik een zeer breed scala aan kennis opgebouwd op het gebied van smaakvormgeving, food design en innovatie(management).

Wil je een geheel nieuw voedselproduct laten maken, of de samenstelling van een bestaand product gezonder maken? Benut dan mijn diensten als Food Designer. Of, heeft jouw product hulp nodig op het gebied van de smaakbeleving? Raadpleeg mijn diensten als Smaakexpert! Kun je hulp gebruiken met de implementatie van nieuwe ideeën, goederen, diensten of processen? Schakel dan mijn kennis in als Innovatiemakelaar.

Ga met mij in gesprek en ontdek de mogelijkheden om de innovatiekracht van jouw organisatie te vergroten en je product(en) te verheerlijken!

 

Anderen over Puur Veltman

 • Dr. Oetker Belgium
  Dr. Oetker BelgiumGert-Jan, managing director

  ‘’Marc is een allround food professional. Hij weet bruggen te bouwen tussen de verschillende lagen en disciplines. Zijn creativiteit en enthousiasme zijn bijzonder aanstekelijk, hiermee creëert hij een innovatieve omgeving. Hij is een zeer communicatief en inspirerend gesprekspartner. Hij komt snel tot de kern en weet denkbeeldige barrières makkelijk te doorbreken. Hij zet echte resultaten neer!’’

 • Restaurant Belle Fleur
  Restaurant Belle FleurGerrit & Marita

  De producten van Puur Veltman zijn perfect. Onze koks gebruikten de producten vaak in onze traditionele Franse keuken! Wij raden iedereen de producten van Puur Veltman aan! 

 • Restaurant Bistro Novice
  Restaurant Bistro NoviceGerwin Kuiper & Jeanet van Rijssen

  De kruidenmixen van Veltman zijn mooie melanges die prima als ondersteuning bieden voor verschillende sauzen, champignons en kruidenboter. Wij gebruiken de Escarienne- en Bourguignonne mix al jaren naar volle tevredenheid!

 • Lunchroom Bij Saartje
  Lunchroom Bij SaartjeSimone Verburg

  Ik ken de Escarienne kruidenmix al mijn hele leven. Mijn vader Engel Verburg heeft ooit het koksvak geleerd van Nico Weijsenfeld, die later de firma Wijko is begonnen. Als klein kind at ik dus al vlees bereid met Escarienne.  Mijn broer René Verburg (van Jachtlust Steenbergen in Drenthe) maakte me er attent op dat Puur Veltman de melange verkoopt. De eerste hap was “thuiskomen”!

 • De Weerd Asperges
  De Weerd AspergesHenk & Florentina de Weerd

  Wij verwerken de melanges in onze panklare asperge-roerbak pakketten tijdens het aspergeseizoen, die we onze klanten aanbieden. Zij zijn erg enthousiast over deze kruidenmix en het maakt een asperge roerbak maaltijd erg smakelijk!

  'Gewone' consumentJos van den Born

  De melanges van Puur Veltman zijn super! Ze zijn in vele gerechten te gebruiken, geven altijd een bijzondere smaak en maken het net even anders.

   

   

Marc Veltman hoort graag van je

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van smaakvol voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze kruidenmixen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!