• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by The Art of Food. Proudly created with Wix.com

Echte Voeding 

Even voorstellen

Puur Veltman is opgericht door Marc Veltman.

Marc is begonnen als kok in de betere restaurants: o.a. Krasnapolsky, d’Vijff Vlieghen en Vermeer (sterrenzaak) waar hij de liefde voor verse en pure ingrediënten opbouwde. Met deze kennis van hoe producten puur zouden moeten smaken is hij de levensmiddelenindustrie ingerold, waar hij in de avonduren de HAS in Den Bosch heeft gevolgd.

 

Passie voor eerlijke en pure voeding ligt in zijn hart. De eenvoud van smaak en de kunst van het weglaten van overbodige ingrediënten (smaakherrie) is in zijn ogen een must.

Marc heeft gewerkt bij Wijko, Honig, Heinz, Gazelle en Natudis (Wessanen). Steeds in R&D functies en de laatste 10 jaar als NPD/innovatiemanager.

Puurveltman is opgericht in 2008 en heeft de afgelopen jaren heel wat producten voor derde op de markt gezet. Van totaal nieuwe concepten tot het opschonen van voeding; ofwel het wegnemen van smaakherrie (minder zout, suiker, E-nummers en allergenen).

Missie

Iedereen heeft recht op eerlijke en echte voeding.

Voeding die ons voedt en de juiste bouwstenen voor ons lichaam nog in zich heeft.

Voeding die zo min mogelijk geprocessed is, wij werken graag met de kracht van de natuur.