• 06-51563294
 
Puurveltman Recept

Yoghurt crème brûlée met granola

  • Snel te maken
  • Dessert

Ingrediënten:

  • Holie Granola
  • Griekse yoghurt
  • Kristal suiker
  • Frambozen of rood fruit
 
  • 5 minuten

Bereidingswijze

Laagje Holie Granola onderin het glas en verdeel hier het fruit erom heen. (Of erin)
Schep vervolgens de yoghurt boven op het verse fuit en granola en maak de bovenzijde van de yoghurt zo plat en glad mogelijk.
Strooi daarna een goed hoeveelheid kristal suiker erover heen en met behulp van een brander karameliseer je de suiker.
Serveer je yoghurt voordat de suiker weer zacht wordt.

Bewaaradvies

Het is mogelijk om alle producten in zijn eigen verpakking te bewaren.

Puur Veltman tip:

“Voor verandering kan je ook cacao poeder erover heen strooien. ”

 
Marc Veltman hoort graag van je

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van (smaakvol) voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze mélanges? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!